מהם הפרקים בתהילים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/03/11 18:39 כו באדר א'

שאלה

שלום רב,

ברצוני לדעת האם ישנם פרקים מסוימים בתהילים שיש לומר לרפואה שלימה.

התגלה לביתי בת ה4 וחצי חודשים לקוי שמיעה חמור. בנוסף לליקוי התגלה כי יש לה חיידק CMV וגם דלקת באוזניים.

אנו רוצים להתפלל לה' יתברך שיחזיר לה את השמיעה ושלא תצטרך שום כלי עזר או ניתוח לרפואתה.

נודה מאוד אם נוכל לקבל תשובה בהקדם.

ברצוננו לקרוא תהילים ציבור רחב ביום שבת הקרוב

תודה מראש

שחר

תשובה

בס"ד

שלום רב,
הפרקים מתהילים שנוהגים לקרוא:

כ - ו - ט - יג - טז - יז - כב - כג - כה - ל - לא - לב - לג - לז - לח - לט - מא - נה - נט - סט - פו - פח - פט - צ - צא - קב - קג - קז - קטז - קיח - קמב - קמג - קכח.

אפשר לבחור חלק מתוך כלל הפרקים הללו. אבל כדאי לפחות לפתוח ולחתום בפרקים הרשומים, לפתוח בפרק כ ולחתום בפרק קכח.

אני מצטרף לתפילה שלכם להחלמה שלימה לבתכם

שבת שלום