מדרשה אחרי צבא

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/10/06 00:14 יג בתשרי התשסז

שאלה

שלום,אני חיילת משוחררת המגיעה מבית ,"מסורתי-מקל". אני מרגישה בילבול רב,שהולך ומתעצם,בשנים האחרונות בנוגע לאמונה ולראיה שלי את עצמי כאדם דתי בהמשך חיי.לכן,אני מרגישה כי עליי להמצא במסגרת רצינית שתכוין אותי בנושא וברצוני להצטרף למדרשה.האם תוכלו להמליץ לי על מקום המלמד ומסביר ב"ראש פתוח" ומעודד חשיבה עצמאית?

תשובה

שלום וברכה
יישר כוח על החלטתך. זהו דבר נכון לעשות, ואני מעריך כי לא תצטערי על הכרעה חשובה זו כי אם להפך.

איני יכול להכניס עצמי בהמלצה על מדרשות שונות, כיוון שלכל אחת תעודת זהות משלה. כדאי להיכנס לאתר המדרשות https://www.kipa.co.il/midrasot/ וללמוד על כל אחת כיצד היא מציגה את עצמה, ואז לקחת כמה ימים ולנדוד מעט בין המדרשות השונות.
אם תצטרכי אז ייעוץ - חזרי אלי.

כל טוב