מגע הקסם

חדשות כיפה הרב איתן זן-בר 19/10/08 12:38 כ בתשרי התשסט

שאלה

בס"ד

אני קוראת את "ממגע הקסם"שיש באתר "חברים מקשיבים" (http://www.olam-jew.com/word/maga.doc)

ואני לא מבינה משהו:אני בעד לחכות לאחרי החתונה,כי לפני-זה סתם. אבל,אחרי החתונה-מתישהו היצרים הבהמיים המיניים משתלטים על האדם (הרי הוא חיכה כל כך הרבה זמן...),והוא מתנפל על זה כמו בהמה...-ובכלל לא חושב על זה בתור מצווה של פרו ורבו.. .

אולי אצל חרדים,שמקפידים ממש,כן יחשבו כך,אבל אצל הדתיים הלאומים-יש כאלה שיחשבו הפוך.. .

תודה

תשובה

שלום
אין התבהמות,ואין התנפלות, יש זוגיות שהולכת ונבנת בקדושה, בקדושה ..וזה העיקר, ויש לנו כלל מאת חז"ל: משביעו רעב, מרעיבו שבע, היצר כשמשביעים אותו , אז הוא נעשה אגרסיבי ובהמי ורק שמתנזרים ממנו, נעשה שבע.
ברכה ונצלחה