מאין יבוא עזרי ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/08/02 11:32 ט באלול התשסב

שאלה

אני מבקשת לדעת מדוע חיי כל כך קשים אני אדם טוב יפה אך זכיתי להורים שהתעללו בי נפשית אני סובלת מבדידות אני אם ל2 ילדים למרות שלמדתי 15 שנה יש לי מקצוע עיצוב פנים ניסיתי להיות עצמאית לא הלך לי בחרתי בבעל שאלי היה רע ואל חברתו וזוגתו החדשה החא טוב אותם אנשים שאל אחרים הם טובים אלי רעים אני מרגישה שאני מנוצלת ע"י גברים והם ...וועבודה אין לי ואני מתפללת כל הזמן אבל כוחי כואב ואני נורא עצובה כי לא הולך לי כלום.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אסור לך בשום אופן ל ה תי י א ש . לא.

את מציינת בשאלתך את העובדה שהורייך התעללו בך.
דעי לך כי מי שעבר התעללות עשוי להתעלל או באחרים או בעצמו.
ברוך השם ותודה לאל שאת לא נמצאת בקטגוריה הזו לא כלפי אחרים ולא כלפייך.
אולם ע"מ לשקם את עצמך את צריכה יותר ל פר ג ן לעצמך, להרגיש שאת זכאית לחיים טובים ויציבים.
מה יש ? את אמא יקרה ל2 ילדים ומותר לך לפרגן לעצמך,
לגרום לך לחיים טובים,
להיות אמא שמחה,
להיות אשה מאושרת.

כן כן כן את יכולה להגיע למצבים כאלה כל יום במשך כל היום.
כדאי לך לגשת ליעוץ אצל אדם שמכיר את אישיותך ואת סביבת חייך.

דעי לך כי יש לך אבא בשמיים הוא אוהב אתך !!
את הבת שלו ,
תבקשי ממנו שוב ושוב כמו שהילדים שלך מבקשים ממך שוב ושוב.
הוא יעזור לך ויברך אותך בכל טוב אמן.

שנה טובה,

עוזיאל