לפני הדייטים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 12/07/15 15:38 כה בתמוז התשעה

שאלה

שלום רב! אני עוד חודשיים בת 21 ואני מרגישה שאני רוצה להתחיל לצאת.. אני מרגישה קצת לא מגובשת בדעותיי.. איזה שאלות מהותיות יש לשאול את עצמי כדי לבחון אם אני מוכנה להתחיל לצאת? לדוגמא: האם חשוב לי שילמד תורה כל יום (כמו הדף היומי).

האם אני רוצה שתהיה טלוויזיה בבית? ועוד שאלות בסגנון הזה שמבררות לי מה הדרך שלי ומתוך זה גם את הדרך שלו.

אשמח להכוונה ועזרה..

בנוסף אשמח לקבל אתר שבו אוכל לשמוע שיעורים בנושא.. או ספר שמדבר על בירור לפני הדייטים ולא בזמן הדייטים (אני מחפשת באינטרנט שיעורים ולא מוצאת)

תודה רבה מראש!!

תשובה

ב"ה,

שלום רב,

אשמח לעזור לך בפלפון 0527710491

בברכה,

דני ארגמן