לעבוד בחתונה אסורה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 03/03/22 20:40 ל באדר א'

שאלה

הי הרב רציתי לשאול שאלה,

עובדת באולם שמחות ולפעמים יש אירועים של חד מיניים לסביות האם מותר לעבוד זה העבודה שלי??

תשובה

שלום

אם היה באולם אירוע חגיגה של אכילת חזיר או אירוע של יריקה או דריכה על ספר תורה, היה מקום לשאלה אם מותר להיות שם?

לא ראוי ולא שייך להימצא או להיות שותף באיזושהי דרך באירוע שכל מהותו היא נגד התורה, ושהקב"ה באותו זמן בוכה.

על כן נראה לי שאו שתסבירי למעסיק (אם את חושבת שיש סיכוי שהוא יבין) שאת לא יכולה להשתתף בזה, או שתמצאי תירוצים למה לא להיות באותם פעמים.

כל טוב ובהצלחה