למה לא עזרא?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 23/10/02 15:34 יז בחשון התשסג

שאלה

אם בבני עקיבא יש כל כך הרבה בעיות למשל צניעות מחנות מעורבים. אז למה הרבנים לא אומרים ללכת לעזרא?

תשובה

בס"ד

הנה אני אומר ללכת למקום שיותר צנוע ויותר על פי ההלכה.
אם זה עזרא? - אז עזרא!!
אם זה בני עקיבא ? - אז בני עקיבא !!
ואפילו ל"נוער האגודתי" אם הוא יותר טוב - לכו אליו.

אל תתקבעו למסגרות כשהם נגד ההלכה. מסגרות טובות רק כשהן מלאות בתוכן טוב.

זיכרו שיש סניפים טובים מאוד של בני עקיבא שהם נפרדים ו\או רצינים מאוד. סניפים שמכבדים את העובדה שהם "תנועת נוער דתית" סניפים ששומרים על כל העקרונות של התנועה. שומרים על העקרונות שנותנים טעם ותוכן ל"תנועת נוער".

בכל מקרה
אם במקום מסוים ה"עזרא" יותר שומרים על ההלכה - לשם תלך ושם מקומך. ואם בני עקיבא שבמקומך יותר טובים - לך איתם!!