למה לא נערת לווי?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 01/01/04 01:42 ז בטבת התשסד

שאלה

שלום לכבוד הרב!

טרם מצאתי את זיווגי.

עד כמה ועד היכן אדם יכול לשמור על הברית?

הרי פעילות מינית היא גם פעילות טבעית ובריאה (במידה) האם אדם כמוני שלא מצא את זיווגו צריך בכל כוחו לשמור על הברית?

האם אין פה התעללות בעצמך?

מה דעת הרב על הנושא? האם מותר לקחת נערת ליווי?

האין זה פיקוח נפש טרדות אלה?

*******

חלק מהשאלה הוא מידי פרטי וצונזר.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה!

אתה צריך להתחתן ומהר!

כל החוויות הרעות שעברת כנראה חסמו אצלך את המחשבה שיש נשים טובות.

ובכן, שמע:
[יש נשים טובות!
יש נשים מוצלחות!
יש נשים שיעשו אותך מאושר!
יש נשים נפלאות!]

אתה בוודאי שואל: "איפה הן?"

ובכן, צריך לחפש אותן אצל שדכניות וכדו' ולא ברחובות ובפאבים - שם הן לא נמצאות. ומי שתמצא שם - בודאות היא לא משהו.

כל המחשבות שיש לך על נערות לווי רק יחסמו לך את המחשבה על בנין בריא. אבל למה אתה קורה להם בשם כל כך יפה? קרא להם בשם האמיתי שלהם "זונות" "פרוצות" "מופקרות".

גם אם תעטוף את הגועל הזה בנייר צלופן מבריק הוא ישאר גועל שכל אדם בכל מקום תרבות בעולם מתבייש אפילו לומר את השם הזה. שכל אשה נעלבת כשקוראים לה בשם דומה כזה.

אתה חייב לדעת כי כל מגע עם זוהמה כזו מדביק אותך במשהו - לפעמים במחלה חשוכת מרפא, ולפעמים אתה נדבק במחשבות גועל של הזוהמה הזו. מחשבות שלא מרפות ממך אפילו אם אתה רוצה תיקון. מחשבות שגוררות אותך עוד ועוד מטה.

[תזכור טוב!
הגועל הזה הוא מדבק!]

אתה צריך לצאת מהמחשבה על פורקן בדרך כזו.
האמת היא שאתה לא צריך לחפש פורקן, אתה צריך את האמת.

למה הדבר דומה?
לאדם רעב שמרגיש כי בטנו מציקה לו מחמת הרעב. מה היית מציע לו?

פורקן?
אולי לקחת איזה כדור שישקיט את הרעב?

היית אומר לו: חביבי. הרעב נועד לכך שתאכל אוכל בריא ותחיה ותהיה מאושר!! לא שתהרוס את עצמך את הבריאות שלך ואת התחושות הבריאות שלך.

גם לך אני אומר כך: הרעב לאשה לא נועד לכך שתקח איזה סם שישקיט לך את התאוה. אתה צריך אשה בריאה שמחה. אתה צריך להתחתן!!

בהצלחה!!!