למה לא אמצעי מניעה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 27/02/02 16:15 טו באדר התשסב

שאלה

אני לא רואה שום פסול בנשים שרוצות לבלות איזה שנה ממש ממש לבד עם הבעלים שלהם לפני ההריונות.

גם קראתי באיזה ספר שאם יולדים כבר בן ובת "יוצאים ידי חובה"

תשובה

בס"ד

1- קודם מי מבטיח למי שמיד אחרי החתונה יזכו מיד להריון. זה לא כל כך פשוט לצערינו. ומי שזה מתעכב לו אפילו בכמה חודשים מיד מיד יוצאים לו מהראש כל הרעיונות על להיות לבד.
2- אין דבר יותר מחבר בין בעל לאשה מאשר הילד של שניהם. ששניהם יצרו אותו והשקיעו ומשקיעים בו. כשיהיה לך בעזרת ה' משלך - תרגישי מה שאת יכולה להבין כעת.
3- למה רק לצאת ידי חובה. זה לא עול כל כך כבד. זה אפילו לא רק הטעם של החיים. זה החיים עצמם. ממש ממש ממש.