ללא נושא

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 29/06/10 11:37 יז בתמוז התשע

שאלה

איך אפשר לדעת שהבחור איתו אני יוצאת הוא המתאים לי לנישואים? מה צריך וחשוב לבדוק בצורה כללית? (מעבר למה אני רוצה שיהיה בו)

תשובה

בס"ד
שלום רב,
הכי חשוב לבדוק אם נעים ונוח לך איתו. אם הוא רגיש כלפיך ומתחשב בך.
חשוב שתהיה ביניכם הקשבה הדדית וכנות. הוא ואת תדעו לומר את האמת על עצמכם גם אם היא לו נוחה ותהיו מסוגלים לקבל אחד את השני בחולשות שלכם.
את צריכה להרגיש שמענין לך איתו ואת מסוגלת להיות איתו יחד זמן רב בלי שימאס ולא ישעמם לך.
תבדקי שיש לכם הסכמה כללית על הדרך וסגנון החיים - לא צריך להקפיד שתסכימו בכל פרט, אבל לראות שיש ביניכם מכנה משותף אודת הדרך שלכם - הדברים יבואו לידי ביטוי בשאלות של חינוך הילדים בהמשך.
בהצלחה!