לימוד בחברותא עם בנים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 10/01/02 15:26 כו בטבת התשסב

שאלה

כבוד הרב שלום!

האם יש איסור בלימוד בחברותא בין בנים לבנות?

מדובר בלימוד לשמה ולא יותר מזה. אני מאוד מעוניינת לדעת לפני שאתחיל ללמוד כדי לא לעבור על איסור

בתודה מראש

-אלמונית

תשובה

בס"ד

שלום

אין דבר שמקשר בין בני אדם יותר מלימד משותף. זה קשר ברוח, וקשר ברוח יותר חזק מקשרים גופנים.

זה לא נכון ללמוד בחברותא עם בנים. ממש לא נכון.

מכלל לאו תדעי הן!

כדאי לך מאוד מאוד ללמוד עם בעלך (שיש או שיהיה בע"ה), הלימוד יקשר אותכם במקום הכי חזק שלכם.

יבנה בניכם קשר אמיתי!
לא קשר רק בגלל הכסף שלך.
לא קשר רק בגלל צבע העור שלך.
לא קשר רק בגלל השער שלך.
לא קשר רק בגלל השיחה הנאה שלך.
וגם לא קשר רק בגלל הגוף שלך.

קשר בגללך!!

והכי קרוב למה שזו את באמת - זו הנפש שלך, (לא רק אבל העיקר).

אם רוצים להגיע אליה - אפשר להגיע דרך לימוד אמיתי ונכון. ואת זה עושים רק אם גבר אחד יחיד ומיוחד.

אותו אחד שהוא-את. ואת-הוא. לא רק קשורים, לא מחוברים מידי פעם. אלא אחד של ממש.

בהצלחה!!