לחץ וטסט

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/11/10 17:24 יז בכסלו התשעא

שאלה

בס"ד ..

שלום כבוד הרב

לפני כחודש ניגשתי לטסט שני וניכשלתי .

בשיעורים עצמם אני נוהגת מעולה ברוך השם גם המורה שלי היא מורה מאוד טובה שמובילה אותי יפה מאוד גם בדרכים וגם בחיים .

אך שאני מגיעה לטסט אני מאוד נלחצת אני לא מצליחה להתגבר על הלחץ לפני כל טסט אני לא מפסיקה להתפלל וגם אם ניכשלתי אני אומרת תודה לבורא עולם ולא מתלוננת . אבל אם יש משהו שתוכל ליעץ לי שבאמת יעזור לי להתגבר על הלחץ בנוסף לתפילות אשמח מאוד .

תודה רבה תזכה למצוות

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אני מסייע כאן לא כרב אלא כאיש שיש לו מעט נסיון בחיים.

אפשר לנסות לקחת כדור הרגעה אחד - אלטרנטיבי או קונבנציונאלי. צריך להתיעץ עם ידיד שהוא רופא, רוקח או מטפל אלטרנטיבי או מישהו שמבין בזה. כדאי לקחת פעם באחד השעורים שלפני הטסט כדי לראות איך זה משפיע על הנהיגה.

בהצלחה!