להתחתן בהעדרות ההורים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 27/02/11 22:10 כג באדר א'

שאלה

בס"ד

שלום וברכה.

אני בנתק משפחתי, מאד חזק והרבה יותר מעבר למה שיכולים לדמיין.

ב"ה אני כבר יוצאת עם בחור מקסים, בחור ישיבה דתי שיחיה. אנחנו רוצים להתחתן בע"ה.

כולי תקווה, אמונה ומתפללת כל הזמן שיגיע הסוף והם יבינו שזאת הדרך הטובה לי ביותר וזה לא מגיע, גם אחרי המון ניסיונות.

השאלות שלי,

במקרה, והם לא מקבלים את העובדה שאני רוצה להתחתן בע"ה ולא יתכוונו להגיע לחתונה שלי. מותר לי לבקש מהדודים להיות המלווים?

מה עוד אפשר לעשות כדי להחזיר את הנתק המשפחתי לחיים?

תשובה

בס"ד
מזל טוב!!!

אפשר שהקרובים ילוו את הכלה - הדודה ואם החתן תלווה אותך והדוד יצטרף לאבי החתן וילווה אותו.

אם יש דודים שמבינים אותך, האם אי אפשר לבקש מהם לפייס בין ההורים ובינך?

כדאי לעשות מאמץ גדול להביא את ההורים לחתונתך - קשה לי להאמין שהם יסרבו לבקשה מפורשת שלך...