להתחזק באמונה זה אפשרי?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/05/10 21:31 כח באייר התשע

שאלה

אני יהודיה מאמינה ויראת ה', בת 27. אני מאוהבת כבר 6 שנים בגוי, ויש לנו שני ילדים משותפים. לאחרונה שאלת האמונה שלי מציקה לי מאוד... אני מלתי את בני ומלמדת את שני ילדיי לערכי היהדות. מבחינתי הם יהודים לכל דבר. השאלה שלי היא: האם למרות שאני חיה עם גוי, אני יכולה להתחזק באמונה? האם זה נחשב צביעות שאני חיה עם גוי ומגדלת את ילדי בדרכי היהדות? ומה המשקל של הבאת ילד מגוי, למרות שהוא נחשב יהודי... ומה המשקל של הפסקת הריון מגוי... מבקשת סליחה מראש אם הכעסתי אתכם... אבל בבקשה תענו לי כי אני מבולבלת ומפחדת....

תשובה

ב"ה

שלום.

כדאי לך מאוד לשוחח עם הבן זוג שלך על הצטרפות ליהדות.

בזמן האחרון נושא ה"גיור" קיבל מעמד טוב וישנם מכונים ובתי מדרש מיוחדים בשבילכם.
התהליך של ההצטרפות ליהדות הוא עבור שניכם ! זה יתן לך הזדמנות ללמוד לעומק את מה שאת כבר מכירה ויתן לו את ההזדמנות להכיר את עולם היהדות.
וכך תוכלו יחד לבנות זוגיות ומשפחתיות עם בסיס חזק ומוצק . גם לילדים זה יהיה טוב שהם יגדלו בבית יציב. זה יקנה להם עוצמה וביטחון .

מה שכתבתי לך זה רק "על קצה המזלג" כדאי לכם מאוד להפגש עם דמות רבנית שתנחה אתכם להמשך ותוביל אתכם אל האור אל האושר .

האושר המשפחתי נובע מכך שיש למשפחה דרך וכיוון ומסגרת מסדודרת.

ראי נא שמשה רבינו התחתן עם בת של כומר לעבודה זרה.
וממשפחתה של רות המואביה יצאה המלוכה שתחזור במהרה בימינו אמן.

וכעת יש לכם אתגר .מה דעתכם ?

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.