להשתדל או לוותר?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 16/10/10 17:35 ח בחשון התשעא

שאלה

שלום רב, שמי ... אני בת 20. חברה הכירה ביני לבין בחור טוב. כל המשפחה שלו והסביבה שלו נורא תומכים בקשר ואומרים שאני האחת בשבילו שיש בי את הכל. ורק הוא מסרב לראות את זה וגם הזמן בוחן אותי. ומראה שהוא לא בטוח בי. ומוצא תירוצים למה הקשר לא יכול להתקיים. ומצד שני הוא אומר שאין סיכוי שהוא יוותר עליי. מה לעשות? להרפות ממנו או ללחוץ עליו ? כי אני רואה חתונה בנינו. ובנתיים אני לא מדברת עם אף גבר אחר למרות שאנחנו בקושי נפגשים ואני שומרת את עצמי רק לו . ולא יודעת אם אני מבזבזת את זמני או שכדאי לנסות להמשיך... לנסות לדבר איתו שוב על הדברים או פשוט להעלם לו ? תודה רבה

תשובה

ב"ה,

לשואלת שלום,

א.לא הבנתי למה אתם נפגשים בקושי, הרי הוא אומר שאין סיכוי שהוא יוותר עליך?

את צריכה לדעת אם הוא באמת מעונין בך או לא?
כמובן רצינות נבחנת במעשים ולא רק בהצהרות.

תבררי איתו מה באמת מפריע לו ואם תקבלי תשובה מעורפלת, חבל לך על הזמן.

בברכה,

דני ארגמן