להישאר או להיפרד

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/05/13 01:03 ה בסיון התשעג

שאלה

שלום הרב יש לי משהו שיושב לי על הלב הרבה זמן

אני וחברה שלי לצערי הרב נכשלנו הרבה פעמים בנושא של צניעות והדבר הזה אוכל אותי מבפנים אני מרגיש אכזבה כלפי עצמי וכלפי בורא עולם ואני לא יודע מה לעשות... אני חושב על כך שצריך להיפרג אבל אני אוהב אותה ממש ולא נראה לי שזה יועיל אבל מצד שני אני לא יכול לראות את עצמי מתחת לחופה איתה כשהרב מברך את הברכה על כך שהקב"ה אסר עלינו את העריות זה פשוט יגרום לי לבכות במקום.

הרב מה עליי לעשות? להיפרד? להישאר אני כבר לא יודע?

לקח לי הרבה אומץ לשאול

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם אתם לא עומדים להתחתן בזמן הקרוב אז אין טעם להמשיך בקשר ולצבור תסכולים ועבירות,

יש מקום לקחת פסק זמן עד שתגיעו למצב שאתם עומדים לפני חתונה,

וגם אז להקפיד על דיני יחוד, ואף יותר מזה - להפגש רק במקומות שיש אנשים נוספים.

כל טוב,

דני ארגמן