להוריד את הציצית במגרש

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 24/07/09 00:59 ג באב התשסט

שאלה

כבוד הרב שלום!

שאני הולך לשחק במגרש האם עלי ללבוש ציצית או שזה ביזוי לציצית ועדיף לא ללבוש אותה בזמן המשחק? נ.ב- מה דעת הרב לגבי ציצית רשת?

תודה רבה!!

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית כשאתה הולך לשחק במגרש את עושה מצווה!! אשריך אחי "נפש בריאה בגוף בריא".
דע לך כי כל רגע ורגע שהציצית נמצאת עליך את מקיים מצווה צא וחשב איזה זכויות יש לך שאתה גם משחק וגם עם ציצית.אשריך אחי! ואם זה קשה לך ואתה מזיע ובכל זאת אתה משחק עם ציצית אז השכר שלך הוא עוד יותר גדול אשריך אחי!!

אתה יכול ללכת עם ציצית רשת.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.