לא לגלות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 01/10/12 19:48 טו בתשרי התשעג

שאלה

שלום :)

ב"ה אני ילדה שאוהבת לדבר ולקחת דברים מאנשים שיכולים לשמש לי דוגמא ..

אני רוצה לקבוע עם מדריכה שלי (מבני עקיבא) להיפגש, סתם כדי לדבר..

היא יכולה לעזור לי בכל מיני תחומים שאני צריכה מישהו לדבר איתו.

הבעיה היא אמא שלי . היא לא כ"כ מבינה את זה .. היא ישר רואה את זה בשליליות שאני רוצה להיפגש עם מישהי שגדולה ממני . ניסיתי להסביר לה אך לשווא .

רציתי לשאול ,אם אני יכולה לשנות את האמת ולהגיד לה שאני נפגשת עם חברה מסוימת .. והיא בעצם לא תדע שאני נפגשת עם אותה מדריכה.. או שזה נקרא שקר לכל דבר?

תודה רבה :)

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם החברה הזו לא משפיעה עליך לרעה אז אין בעיה של כיבוד הורים, זה צורך נפשי חשוב.

את יכולה לומר שאת הולכת לחברה מבלי לומר מי זו למרות שאין הסכמה להפגש איתה.

בברכה,

דני ארגמן