לא יוצא לי מהראש......

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 17/05/11 22:20 יג באייר התשעא

שאלה

שלום רב.

אני בת שירות והיה לי חבר בגילי מאותו מקום בו אני גרה בשמינית.

זו לא היתה סתם חברות.באמת הרגשתי שאני אוהבת אותו והוא יכול להיות בעלי ב"ה.

נפרדנו כי הבנו שזה לא שייך עכשיו,הוא הלך ללמוד בישיבה ואני לשירות לאומי.

אני לא מפסיקה לחשוב עליו ובאמת מתגעגעת אליו.

דיברנו לא מזמן שיחה ארוכה ועמוקה על החיים הוא גם חושב שיש סיכוי גדול שזה ילך...אבל הוא ממש רוצה לעשות שנתיים בישיבה,צבא(שנה 4) ורק אח"כ להתחתן.ניסיתי להסביר לו שלא דוחים חתונה בגלל הצבא ושאפשר לחיות ככה למרות שזה קשה...איך אני מסבירה לו שזה אפשרי ?????אני באמת מתוסכלת מזה...תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום,

מי אמר שלא דוחים חתונה בשביל לימוד תורה וצבא?
כדי ללמוד תורה בפרט בשנה הרשונה צריך להתמסר ללימוד ובלי זה הלימוד קרעים קרעים.
וכן לענין הצבא.

נכון שישנם אנשים נשואים שלומדים ומשרתים בצבא,
אבל כל זה במצב שכבר החליטו להתחתן ואז בוחרים באפשרות הזו אבל ממש לא מומלץ להכנס למצב כזה.

בברכה,

דני ארגמן