כשרות

חדשות כיפה הרב בני לאו 24/04/02 06:10 יב באייר התשסב

שאלה

שלום רב!

בעבר קניתי מוצר של חברת "עלית" והופתעתי על אי-הסדר והנקיון שבמפעל,מכיוון שמספר פעמים

קרו לי מקרים בהחלט לא נעימים!

למשל:

פתחתי אריזה של שוקולד פרה (אריזה משפחתית, שוקולדים ארוזים קטנים בפנים) ואחותי פתחה את האריזה והיה ריח מאוד לא נעים ממנה,אז העברתי את השוקולדים לשקית אחרת,נקייה, ואז הכנסתי אותם לשקית,וראיתי נבלה של לטאה מתה והזדעזתי מאוד! ואחרי כמה זמן היה עוד מקרה בנס קפה גם של עלית,וגם מצאנו שם דבר לא נעים!

אז איך אתה מסביר,כבוד הרב, שנותנים כשרות לכאלה דברים,ולא מפקחים על התהליכים,שבוספו של דבר נכנסים כל מיני חרקים לשקיות וגורמים לנו לעשות עבירות? (חוץ מהדבר שזה לא כ"כ נעים ובכלל לא אסתטי שקוראים כאלה דברים). תודה רבה, מאיה.

תשובה

לכל מפעל גדול יש רב אחראי וכמובן גם לעלית. את חייבת להודיע על מימצאייך לרב החברה בדחיפות
בברכה
בני לאו