שאל את הרב

כשרות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/07/12 20:52 ו באב התשעב

שאלה

שלום רב,

אני רוצה להכין מוס פרווה בקערת מיקסר גדולה חלבית ממתכת שהוכן בה בעבר (יותר מ-24 שעות) מאכל חלבי חם. המוס כרוך בעירוי נוזל רותח במהלך ההקצפה. איך הדרך הטובה ביותר להכשיר את הקערה בהינתן שהיא גדולה מכל סיר שיש לי בבית? האם מספיק לשפוך לתוכה מים רותחים מן הקומקום החשמלי ולשפוך לכיור?

אשמח לתשובתך המהירה,

בשורות הכי טובות

תשובה

בס"ד
שלום רב,

שימוש לאחר 24 שעות לא משאיר את המאכל פרווה. צריך רק להקפיד שהכלי יהיה נקי.
הסבר ופרוט ההלכות עייני

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647847,00.html

כתבות נוספות