כשרות מסטיק מפולין

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 16/09/08 20:24 טז באלול התשסח

שאלה

כבוד הרב שלום רב!

חברתי נסעה למשלחת מבית הספר לפולין והביאה לי משם מסטיקים.

איני יודעת אם הם כשרים ,ואם הם נמצאים ברשימת הכשרות. ניסיתי לחפש רשימת כשרות בפולין ומצאתי רק בפולנית ,ולא הצלחתי להבין.

אודה לכבוד הרב אם יוכל להפנות אותי למקור רשימת כשרות בפולין (באנגלית או בעברית), או אם יוכל לברר בקשר למסטיק "mamba"-storck

תודה רבה על העזרה!!!

תשובה

אני אינני יכול להפנות אותך לרשימת מוצרים כשרים מפולין, יש לפנות למחלקת הכשרות ברבנות הראשית. אם לא רשום על המסטיק בברור כי הוא כשר- אינני מניח כי הוא אכן כשר.