כללי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 19/08/10 18:00 ט באלול התשע

שאלה

בס"ד

לרב שלום, סליחה אם השאלה קצת מוזרה פשוט אני בתהליכים של שמירת הלשון לכן חשוב לי לשאול :

רציתי לשאול את כבוד הרב אם זה לשון הרע ,התראיינתי לביה"ס מסויים ואז לא החזרתי למנהל תשובה אם אעבוד שם או לא,כי זה היה תלוי במשהו מסויים שהייתי צריכה לבדוק,בסופו של דבר ברוך ה' התקבלתי ואז הודעתי לחברתי שסדרה לי את העבודה כי התקבלתי ואז היא אמרה לי חבל שהודעת לי מאוחר כי חפשתי מועמדת נוספות לביה"ס כי המנהל אמר שעדיין לא החזרת לו תשובה ואז היא אמרה טוב ברוך ה' שהכל נגמר לטובה

האם זה רכילות?

אם חברתי מספרת לי כי המנהל אמר לה שעדיין לא החזרתי ל תשובה סופית,ולכן הם חיפשו מועמדות נוספות

תשובה

בס"ד
שלום רב,

הואיל וזו התנהגות טבעית של מנהל, להמשיך לחפש מועמד כל עוד לא קבל תשובה ממך, אין במעשיו משהו נגדך ולכן אני סבור שאין כאן רכילות.