כישוף וקמיע

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 25/03/08 17:57 יח באדר ב'

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה.

נושא השאלה בה אבקש להתעמק אולי אינה עולה בקנה אחד עם רוח ההלכה.

כפי שציינתי הנושא הוא כישוף.

לאחרונה פתחו לי בזוהר ונאמר לי לתדהמתי שיש עליי כישוף טומאה.

המזל שלי חסום כבר כמה שנים טובות מכל כיוון אפשרי, שאלתי היא האם אפשר להסיר כישוף

שלמתי לאותו אדם 780 ש"ח בעבור קלף שהוא כותב בעצמו שאיני זוכרת את שמו, את הקלף עליי לשאת עימי במשך 40 יום ברציפות חוץ מאשר להכנס עימו לבית העלמין.

אשמח אם הרב יוכל ליעץ האם יש ממש בדבריו?

האם ייתכן שאפשר לעשות כישוף לאדם ובעזרת קלף מסויים להתיר את הכישוף?

תשובה

ב"ה

שלום.

אין אני יכול לומר לך מאומה על הקלף ועל סגולת פעולתו.תשאלי את אותו אדם שנתן לך.

אך זאת רק אומר :
הדבר היחיד שיכול לעזור לאדם מכל מיני "חסימות" ו "עין הרע" ועוד מרעין בישין זה [תפילה] .
התפילה יש בכוחות לנקות ,לטהר, לזכך, לשחרר .
התפילה יכולה להיות במילים שלך כתפילה אישית ויכולה להיות גם כקריאת פרקי תהילים וכמו שדוד המלך אמר את התפילות והם הועילו לו כך בעזר השם הקב"ה ישמע את תפילותייך.
אמר דוד המלך בתהילים[ " קרוב השם לכל קוראיו לכל אשר יקראוהו באמת "]

.דוד המלך אומר בתהילים:
["שמח נפש עבדך, כי אליך ה' נפשי אשא" ]
והיה אומר רבי מרדכי מלכוביץ:
מבקש אני ממך, שמחני ריבונו של עולם,
כי רק מתוך שמחה- אוכל לשאת פני אליך.
אבל שעה שאשא פני אליך אדע:
יש שמחה גדולה מכל השמחות
והיא שמחת ההודאה.היא שמחת הריכוז היא שמחת התפילה.

עייני עוד בתשובתי ב:

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=14189

ועייני גם בשתובתי על כישוף ועין הרע ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show/53861

בברכה,

עוזיאל אליהו

.