יש לי מחזרים.

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 09/09/02 15:06 ג בתשרי התשסג

שאלה

אני בת שלוש עשרה וכבר יש לי כמה וכמה מחזרים (בנים שרוצים ממני חברות) עכשיו אני לא יודעת מה לעשות האם מותר חברים בגיל כזה? או שיש איסור? (ואם יש אז למה) אני לומדת בבי"ס נפרד אבל אני חוזרת בהסעות עם בנים הבנים כמובן מציקים לבנות (איך לא?) איך אני אמורה להתנהג במצב כזה וגם כשאני עומדת במעבר ובן עובר ונוגע בי האם זה נקרא עברה? ואם כן איך עלי להתנהג?

ועוד נושא כשאני נפגשת עם בנים שאני מכירה ואולי אפילו ידידה שליהם אני נותנת להם כיף בתור אהלן האם זה אסור?

תודה

אני...

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אני מבין שזה מאוד מחמיא לך שיש לך כמה וכמה "מחזרים" (מה זה מחזרים?).

אבל דעי לך כי אם תשמרי על עצמך אז ייטב לך.

את בשלב של התבגרות.
את צריכה המון זמן לעצמך,
ללימודים שלך,
לפיתוח האישיות שלך,
לתחביבים.
למה לך לכבול את עצמך ל.. "מחזר".
מה זה יתן??
חכי עוד כמה שנים ואז בכל הכוח ובכל עוצמת אישיותך תחפשי את האיש שאתו את רוצה לחיות ושהוא יהיה האבא של הילדים שלך.

אל תשחקי באבא ואמא כעת כי זה משחק באש !!!!

2) אסור.
חוצמיזה באוטובוס אל תתני לאף אחד לגעת בך!
כדאי לך לקרוא את הספר "מול מבוכת המתירנות"של רחל נריה.

מומלץ.

בברכה,

עוזיאל