יש להאמין?!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/09/06 00:06 ב בתשרי התשסז

שאלה

נדמה לי שכתבתי לך כבר ולא קיבלתי מענה ולכן אעשה זאת בפעם האחרונה אני בחורה בת 20 איני יכולה לנקוב בשמי אני דוגמנית מצליחה נתקלתי בעלון מסויים לפני זמן רב שגורם לי לערר עד היום על נושאי דת ויהדות לאחר חיפוש אקראי באינטרנט הגעתי לכאן ראיתי והתבוננתי גם בכמה הרצאות ויש לי גם המון ספקות לגבי התאוריות של הדת אשמח אםם הרב יענה לי אבל בצורה הכי נכונה ויוכיח לי אמיתיות לדברים אני מבטיחה שאפרוש מעולם הדוגמנות ואחזור בתשובה בברכת שנה טובה והמון הצלחה בהמשך..

תשובה

שלום וברכה
אני רואה את מכתבך בפעם הראשונה.
איני יודע עד תום מה הנושאים בהם את רוצה לדון. אם אדע - אוכל להפנות אותך למשיבים המתאימים.

כל טוב