ישיבה תיכונית

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/05/15 18:29 ח בסיון התשעה

שאלה

שלום לכבוד הרב.

אני תלמיד כיתה ח' ומעוניין בשנה הבאה לעבור לישיבה תיכונית בעלת שם שנחשבת מן הטובות בארץ.

(למה אני רוצה לעבור ישיבה?הישיבה שבה אני לומד היא טובה והכל...אך הילדים לא הכי תורניים שבעולם מסתובבים ללא כיפה,מקללים וכדו'...

וכן אין הרבה מקצועות קודש וגם הם לא ברמה של ישיבה....)

אבל בכל מקרה הבעיה היא אמא שלי....היא לא מוכנה שאשן בפנימיה וקשה לה שאשן מחוץ לבית(אני דיי מבין אותה אני בן בכור....)

עם אבא דווקא אין בעיה הוא מוכן הוא רק רוצה לראות אותי לןמד תורה זה הנחת שלו....

בכל מקרה אם אפשר כמה עצות לשכנע את אמא שלי כי היא לא משתכנעת??

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אם לך תהיה ברורה ההחלטה תוכל גם להעביר לאחרים.

הלימודים בתקופה
זו הם השקעה לטווח רחוק,

מה שלומדים יותר טוב ובהשקעה גדולה בתקופת הנעורים מעצב את האשיות לכל החיים,

בברכה,

דני ארגמן