ירק גוש קטיף

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/01/07 13:30 ו בשבט התשסז

שאלה

לפני כמה שבועות קראתי באחד האתרים שרק ירק של חסלט ועוד חברה או שתיים הן נקיות באמת מחרקים כמו שצריך.. וכל שאר החברות שמוכרות ירק גוש קטיף דינן כירק רגיל והן דורשים בדיקה רגילה.. רציתי לדעת האם זה נכון?? כי כיום יש כל מיני חברות שמוכרות ירק גוש קטיף.. ויש עליהן השגחה של הרב אפרתי.. רבנות ירושלים וכו'..

תודה..

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

הדברים פורסמו על ידי הרה"ג ש. אליהו שליט"א, והם היו מסקנות אגף הכשרות, וכל זמן שאין הודעה אחרת, אלו הן ההנחיות. ידוע לי שכעת הרה"ר מנסה לכתוב נהלים מחייבים, אפשר לפנות אליהם, אם סיימו את עבודתם.

בברכת התורה והארץ