ירקות חסלט

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/09/03 13:51 יט באלול התשסג

שאלה

בתקופה האחרונה מפרסם הרב לנדא שליט"א , רב העיר בני ברק מודעות בדבר בעיות קשות בירקות המוחזקים כנקיים מתולעים .

1. מה פשר הבעיה?

2. האם זה כולל את כל החברות כולל חסלט ?

אודה לך על עזרתך והדרכתך

תשובה

בס"ד

לא כל כך יודע על מה הוא מדבר. אבל ראיתי חברות שמפרסמות על עצמם שהם נקיים מחרקים והם מלאים יותר חרקים מירק.

פעם היינו נותנים כשרות לירקות בלי חרקים. וכשראינו את המציאות הזו. הפסקנו.

מה שראינו הוא שמפעל "חסלט" הוא היה אחד המובילים בענף גם באיכות גם בכשרות וגם בעובדה שאין בו ריסוס מסוכן.

היו שם עוד חברות ששווקו סחורה באיכות טובה ונפלאה ואם תשאל על מישהו מסוים - אוכל לענות לך בצורה מסודרת.

בתאבון.