יצר הרע אוכל אותי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/08/13 00:19 כ באלול התשעג

שאלה

הרב היקר....

גיליתי שאני נמשך לגברים

(אתרי זימה והוצאת זרע לבטלה) הכל התחיל בכיתה ד עם הקושי הנורא הייתי מדבר עם ה' כל לילה קראית שמע ,בקשות ,תודות וכו'...

הייתי בוכה וקורע את נשמתי בשבילו...

אני בן 13 וחשבתי שבגלל שאני נכנס לעל מצוות אני אפסיק לעשות את כל התועבות אבל אני רק מרגיש שהדרדרתי ואז השיחות שלי עם ה' הפכו לעצבים..חוץ מהקושי הזה "ניחנתי" בעוד כמה קשיים(אני כותב לך וכואב לי...)אין שלום בית בבית שלי אבל כשאני אומר אין אז הכוונה שבכלל אין.. יש לי חברים שלהתווכח ולהתגזען על הצבע עור שלי עושה להם טוב בקיצור סליחה על הביטוי חיים בזבל... הייתי צועק עליו ומתעצבן על זה ששום טיפת חיים הוא נתן בי חוץ מסבל והייתי מתחיל להעצבן על זה שבשמיים שמים עלי פס...

ואז הגיעו מחשבות על למות להתאבד(אין לי אומץ, אבל לבקש מה' שיהרוג אותי...) כי אם אין לי חברים נורמלים חיים נורמלים(להימשך לאשה ולהקים איתה בית ומשפחה בלי שום הסחות דעת מהמין השני) אז למה לי לחיות ?? אני חייב עזרה עצות בבקשה הרב "המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם ומלואו"

תשובה

בס"ד
שלום רב,

בגיל שלך אי אפשר לדעת מה הנטיה האמיתית.
קשה לך בבית, במשפחה ובחברה, יכול להיות שמכך אתה נדחף לאתרי זימה ותועבה. התועבה הזאת מבלבלת אותך ומכניסה לך פחדים לראש.
אתה צריך מישהו מבוגר ומקצועי שיהיה פנוי לשמוע אותך ולשוחח אתך.
בבית ספר יש יועצת. בקופ"ח יש רופא משפחה. יש לשכת רווחה.
כל מי שנגיש לך - תפנה אליו: יועצת, עובדת סוציאלית רופא משפחה - הם יודעים איך למצוא עבורך כתובת שתקשיב לך ותסייע לך להתגבר.
יש גם אתר שמיועד לקשיים כאלה: "עצת נפש" אתה יכול להתקשר ולדבר עם מישהו מהם.
http://www.atzat-nefesh.org/
קו הסיוע של "עצת נפש" מיועד לכל אדם הרוצה ובוחר לשוחח.
שעות פעילות קו הסיוע של עצת נפש הם:
ימים ב', ד', ה', בן השעות 20:00-23:00
טלפון קו סיוע עצת נפש: 02-6541899
אפשר גם במייל
http://www.atzat-nefesh.org/index.php/צור-קשר-עצת-נפש

אתה חזק ואתה מבין שעליך לעזור לעצמך - אם תמשיך לפעול כדי להציל את עצמך ולא תוותר, אתה תצליח ותגיע רחוק מאוד.
אתה תבנה לעצמך משפחה יפה ובריאה.
בברכה!