יצירת קשר

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 24/09/12 01:34 ח בתשרי התשעג

שאלה

בס"ד

שלום וברכה!

אני בחורה שחזקה מאד מבחינה דתית.יצא לי להכיר בחור שעכשיו בשלבי התחזקות אבל לפי הרגשה שלי יש פער גדול מבחינה דתית ביננו.

בפגישה הראשונה היה מאד קשה לבחור עד כדי כך שלא יכל לרסן את עצמו.

מה עושים?האם בכלל תקין קשר כזה או שצריך לעבוד עוד על המידות בהקשר למקרה?

חשוב לי לציין שלי חשוב להכיר בחור דתי חזק ולא משהו שנופל בכזאת זריזות ומהירות.{ברור לי שאף אחד לא מלאך..}

מה למעשות?אשמח לתשובה בדחיפות

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את לא צריכה לעבוד על המידות שלך ולספוג דבר כזה,

מי שלא מרוסן לפני החתונה לא יהיה מרוסן גם אחר כך,

אלא אם כן הוא יתפוס את עצמו בידיים וילמד בצורה יסודית מזה דחיית סיפוקים.

וזה דבר שניתן לראות עוד לפני החתונה, אם הוא מתחיל תהליך רציני נאו שהוא מוותר לעצמו.

בברכה,

דני ארגמן