ייעוץ

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/10/11 10:04 כח בתשרי התשעב

שאלה

שלום רב,

אני בת 23 חרדית וכרגע אני נפגשת עם בחור בן 29 כיפה סרוגה אנחנו כבר בקשר שלושה חודשים נחמד לנו ביחד, וכשאני שואלת מה קורה לגבי המשך הוא אומר שהוא עדיין לא יודע, שעדיין לא מרגיש משהו חזק בשבילי ולכן הוא מפחד להמשיך אבל מצד שני הוא לא רוצה שניפרד מכיון שהוא כן מרגיש כלפי משהו.

מכיוון שאני מפחדת שאם אמשיך להפגש בעוד חודש ואח"כ הוא יגיד לי שהוא עדיין לא מרגיש משהו חזק ואז יוצא שסתם בזבזתי עוד זמן מהחיים שלי.

רציתי לשאול מה לעשות? האם להמשיך וניתן לזמן לעשות את שלו או להפסיק מלהפגש?

תודה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

נראה לי שלא כדאי להפסיק,
לא מדובר על קשר ארוך מאוד שנמשך ללא התקדמות,
אם תמשיכי להפגש עוד חודש זה לא יגזול לך הרבה זמן מהחיים, הרי לא הבטיחו לך שתמצאי משהו אחר מיד לאחר סיום הקשר,

הזמן עושה את שלו אבל לא לבד, צריך לקדם את הקשר,
חשוב שתבררו לעצמכם מה הטוב שאת רואה בו ומה הטוב שהוא רואה בך, תחזקו את המבט החיובי אחד על השני,
תנסו גם לשנות את אופי הפגישות ומקום הפגישות ולתת לרגש להתפתח.

בברכה,

דני ארגמן