ייעוץ זוגי לזוג מאורס

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 09/12/12 04:22 כה בכסלו התשעג

שאלה

בס"ד

שלום הרב דני ארגמן,

אני נמצאת כרגע בצומת דרכים קריטית בחיים שלי.

התארסתי עם בחור שיצאתי איתו במשך שנה.

אני מרגישה כבר הרבה מאוד זמן שמצד אחד אני מאוד אוהבת אותו, הוא חשוב לי מאוד. מצד שני מאוד מעיק לי איתו הרבה פעמים.

הבעייה העיקרית היא הפערים כביכול בדת.

אני גדלתי בבית דתי ואני מקפידה על הרבה דברים אבל יש לי קצת קושי עם הצניעות וכו'.

חבר שלי קצת יותר דתי ממני

כבר מתחילת הקשר הוא שיגע אותי בקשר לדת, שאהיה יותר דתייה ואני ממש מרגישה שנעשיתי אנטי לדת בכל מה שנוגע אליו.

ועוד ועוד

עוד משהו שמפריע לי זה שהוא לא מבין הרבה פעמים כשאני רוצה לדבר קצת יותר בטלפון, כשאני רוצה פינוקים כאלה ואחרים הוא קורא לי "מפונקת"

מרגיש לי שהוא לא מבין!!!

אני פשוט חייבת חייבת עזרה! אני מרגישה חוסר אונים!

מרגישה שהוא תמים וחסר ניסיון ומישהו צריך לדבר איתו!

רק השבוע התארסנו ולפני שנתחיל לסגור אולם וכו' אני רוצה להתייעץ !

אני כן רוצה לעבוד על זה!

אשמח לתשובה ועוד יותר אשמח אם אוכל לדבר איתך על זה יותר בפירוט.

תודה רבה, חנוכה שמח ושבוע טוב!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אשמח לעזור לך בפלפון מס 052-7710491.

בברכה,

דני ארגמן