יחסי בנים בנות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/10/12 00:50 יח בתשרי התשעג

שאלה

שלום!!!

אני בן 16 לומד בישיבה תיכונית,

יש לי נערה בגילי בסניף ולומדת באולפנה ומצבה הדתי גבוה, ואני מרגיש שכול היום אני חושב עליה גם כשאני בישיבה זה קורא הרבה,

ואנחנו לא חברים אני פשוט מרגיש טוב כזה שאני איתה והיא באמת ממש אחלה וממש טובה!!

ולפעמים אני חושב שאני לא עושה את רצון השם כשאני מדבר איתה הרבה או סתם שולח לה הודעות!

אני לא יודע מה לעשות אני חושב שהפיתרון הוא להיתרחק ממנה יותר,

ולהגיד לה שאני מרגיש אליה משהו ושזה לא מתאים כרגע ושלא תעלב אם אני מפסיק לדבר איתה ואני יסביר לה גם למה זה לא טוב ולא בריא הקשר הזה!

ויכול להיות שגם הדרך הזאת לא נכונה אז אם תוכל לעזור לי?!

מאוד מאוד מודה לך!!!

תודה שלומי.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אני מסכים אתך שצריך להתרחק מיצירת קשר בגיל כזה,

צריך להיות מרוכז בבנין האישיות שלך, בלימודים ובחברתיות עם בני מינך, וכשיגיע הזמן תיצור כבר קשר הכרות לצורך נישואין.

כמובן צריך לעשות זאת בעדינות מבלי לפגוע.

בברכה,

דני ארגמן