יחסים הומוסקסואלים

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/12/01 15:17 א בטבת התשסב

שאלה

תחילה, שלחתי בטעות טופס ריק מקודם, אנא קבל התנצלותי.

השאלה שלי היא בקשר לאיסור של התורה ליחסים הומוסקסואליים. איך יתכן שד' שהוא מקור הצדק והשלמות יאסור על אנשים, שהוא עצמו ברא כך, להתנהג בדרך בה הוא ברא אותם. השאלה הזאת מטרידה אותי בלי קשר למעורבות אישית אלא מתוך באמת רצון להבין מה יכולות להיות הסיבות שד' אסר את זה כל כך חד משמעית ובכך גזר סבל להרבה מאוד אנשים במשך ההיסטוריה וגם בימים שלנו.

תשובה

בס"ד
יחסים הומוסקסואלים אינם דרך שה' ברא.
היחסים האלה הם נגד החיים. מיחסים כאלה לא יוצאים חיים, ומה שלא יוצא ממנו חיים מביא מוות.
אני זוכר את המרצה הנחמד מאוניברסיטת חיפה שהיה הומוסקסואל והתגלה כרוצח מושחת. כמה רוצחים סדרתיים התגלו דוקא כהומוסקסואלים. הרבה מחלות באו דרך היחסים האלה. מהם התפשט האיידס. ההתפשטות הגדולה שלו והמעבר שלו מבעלי חיים לאנשים באה דוקא מיחסים לא בריאים. לא בריאים = לא כמו שברא אותם אלוקים.

כל התאוה ליחסים כאלה נובעת מקלקול בחינוך, ביחס הסביבה, או באישיות, קילקול מוגדר מאוד שניתן לאתר ולטפל בו.

ההיתר ליחסים כאלה מנציח את הבעיה ומתפיח אותה במקום לפתור אותה.

אני מכיר כמה אנשים שהיו להם נטיות כאלה ובטיפול נכון חזרו לחיים נורמאלים שמחים.

מהו טיפול נכון?
טיפול מרופא שלא אומר:
זה בסדר להיות "סוטה"
היום זה לגיטימי!!
פעם זה היה רע - היום זה טוב!

בקיצור - ברגע שאדם עם נטיות כאלו יבין באופן חד משמעי שיש כאן בעיה וצריך לפתור אותה. הוא יתמודד עם שורש הבעיה בתוכו, ויתקן. לבד או בעזרת מומחים. ויחיה חיים שמחים וטובים עם אשה אוהבת ויביא לעולם ילדים חיים ושמחים שיוסיפו ויביאו חיים אחרים לעולם.