יושר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/08/13 17:45 כו באב התשעג

שאלה

שלום הרב,

קניתי שמלה שבחנות מאוד אהבתי ,ובעת המדידה [בחנות]בטעות נקרעה לי רצועה קטנה בשמלה [יש לציין שהקרע קטן ולא משמעותי ,ואינו מונע מללבוש את השמלה .]כשהגעתי הביתה ,התחרטתי והחלטתי להחליפה .כמובן שבעת ההחלפה ציינתי זאת[על הקרע] בפני המוכרת ולא הייתה כל בעיה .

אך עדיין אני לא מרגישה נעים על כך שהחלפתי פריט שנפגם מעט .האם באמת יש בעיה בכך ? [אני מרגישה כך מפני שהיא בסה"כ מוכרת והרשת היא רשת חנויות ארצית ,מותר לה לאשר דבר כזה?]

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כל מוכר וסוכן הוא מבחנתנו נציג של הרשת. אין לך כל סיבה לדאגה.
נראה שהיא מאשרת דברים כאלה מפני שהיא רוצה שהלקוחות יהיו מרוצים. הם ידעו שאפשר להחליף בקלות, לכן ימשיכו לקנות ברשת בשמחה (וגם יספרו לאחרים...)