יהללך זר ולא פיך

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/04/13 22:52 ל בניסן התשעג

שאלה

בימים אלו, אחייני מסיים תואר ראשון בהנדסה ומתכוון לכתוב קו"ח בחיפוש אחר משרה מתאימה לכישוריו.

כיצד עליו לנהוג בעת כתיבת קו"ח לאור ההנהגה שלעיל (יהללך זר ולא פיך)?

כמובן שהכי טוב היה אם המעסיקים הפוטנציאלים היו מתקשרים לשמות הממליצים ומבקשים לשמוע דעתם על הבחור, אך כידוע, המציאות שונה.

בתודה מראש,

אריה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

כתיבת קורות חיים היא לא הילול ושבח אלא מסירת פרטים שחשוב למעסיק לדעת.

אין גאוה בזה שאדם שאדם כותב שסיים תואר שני בפיזיקה או משהו כזה.

העיקר שבלב לא מחשיב את עצמו יותר ממה שהוא באמת - שזו ההגדרה של גאוה.

בברכה,

דני ארגמן