ידידות

חדשות כיפה הרב בני לאו 14/04/02 15:52 ב באייר התשסב

שאלה

אני גרה בישוב שבו יש בשבט שלי כמות מרובה בהרבה של בנים מבנות ולכן רוב ידידי הטובים הם בנים שאני מכירה מגיל קטן.

האם זה בסדר לדבר איתם שיחות נפש ולהזמינם לביתי? האם זה בסדר להיפגש אם מי שמדריך איתי לצורך הכנת פעולה?

תשובה

לאחרונה יצרה קבוצת בנות מאולפנה בבאר שבע סרט המדגים היטב את הדילמה שלך. כדאי לך להשיג אותו.
לעצם הענין: ברור שיש מעגלי קירבה שונים וכששכנים גדלים ביחד הם מרגישים אינטימיות טבעית. ובכל זאת כל דיני ואיסורי העריות חלים עליכם, אז כדאי להזהר מאד מלהתקרב למצבים ששייכים לדרך ללא מוצא.
בהצלחה
בני לאו