טהרה- דחוף בבקשה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/06/13 11:44 יח בתמוז התשעג

שאלה

שלום רב כבודו,

אני נוטלת גלולות מסוג מינס כחצי שנה.

עד כה לקחתי את הגלולות מבלי לפספס אף אחת. עד ליום שישי האחרון שפיספסתי גלולה- שכחתי ממנה לגמרי עד מוצ"ש. גם אז הייתי אמורה כנראה לקחת 2 בבת אחת לפי ההנחיות המצורפות אך לקחתי אחת ורק אחרי כמה ימים שחזרתי לקרא הבנתי שטעיתי.

הבעיה היא שהייתי אמורה לטבול אתמול ,יום שלישי אך מיום שני יש לי כתמים חומים-אדומים. כמובן שנורא התאבסתי ולא טבלתי. האם יש הקלה בגלל שמפני הכדורים יש את הכתמים? כל עוד לא שכחתי גלולה המחזור היה מגיע כמו שעון שוויצרי והכל היה טוב. אני מנסה להשיג 2 רבנים באזור מגורי, אך ללא הצלחה.מה עושים?

תודה רבה!

תשובה

בס"ד
שלום רב,

מצטער שלא שמתי לב לדחיפות השאלה.
יש קו פתוח בכל יום לפניות בנושאים כאלה:
הקו ההלכתי הפתוח של נשמת ע"ש גולדה קושיצקי
בארץ: 02-640-4343
חיוג מחו"ל: 972-2-640-4343
חיוג חינם מצפון אמריקה: 1-877-963-8938

החיוג חינם הינו שירות לציבור שנתרם ע"י חברת IDT,
ספקית תקשורת בינלאומית, אינטרנט ושירותי וידיאו.

שעות פעילות הקו הפתוח:
ימים א'-ה': 18:00-24:00
יום ו': 8:00-12:00
במוצאי שבת החל מחצי שעה לאחר צאת השבת ועד חצות.