חתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/08/13 06:39 כח באב התשעג

שאלה

בס"ד

שלום!

אני בחור בשיעור ה בישיבה הסדר. ב"ה עשיתי המון שינויים בחיים שלי. היום אני במצב שב"ה אני מוכן לחתונה. ( אני יוצא כבר 3 חודשים והולך מצויין ב"ה). יש דברים שיושבים בעמקי הלב וקשה מרוש לספר אותם. אחד הדברים זה שמירת הברית. היום אני נמצא במצב שעדיין קשה לי ולפעמים אני נופל, אך מצב זה השתפר מאוד משנים עברו.. רציתי לשאול האם דבר כזה צריך לספר לחברה שלי? איפה הגבול בלספר על עצמך גם במקומות הכי כואבים? ת

תודה רבה ושבוע טוב.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא צריך לספר דבר כזה,

זה רק מפחיד ומבהיל, צריך לשדר חוסן גם אם יש התמודדויות קשות.

גם לא צנוע לדבר על זה לפני החתונה.

בברכה,

דני ארגמן