חתונה יהודית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 15/05/09 15:39 כא באייר התשסט

שאלה

שלום רב, אני לא בקיאה בגורמים המוסמכים לכך לכן אנא הרשה לי להתנצל במידה וזאת אינה הכתובת הנכונה לכך.

שמי הוא רבקה ואני ובן זוגי מעוניינים למסד את הקשר ביננו.

אני יהודיה ישראלית ובן זוגי הוא אזרח יוון ויהודי מצד אמו.

בזמן המלחמה כל המסמכים למתן תוקף לכך הושמדו ולסבתו לא נא נשאר מסמכים שמעידים על מוצאם היהודי.

אנא ממכם במידה ויש ביכולתכם לעזור לי בכך או להפנות אותי לגורם המתאים שיכול לענות על שאלותי אני יודה לכם מאוד.

בברכה,

תשובה

שלום

אני מציע שתפנו לארגון 'צהר' המתמקד בסיוע רבני אישי לכל פונה בתחומים כאלו ובדומים להם.
באתר הזה יש את פרטי ההתקשרות עם המשרד, שם יעזרו לך בנעימות ובחפץ לב:
http://www.tzohar.org.il/

בהצלחה רבה