חצאית קלוש ולבוש שלוכי

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/01/02 04:54 יח בשבט התשסב

שאלה

האם עפ"י ההלכה אסורות חצאיות "קלוש"- פעמון מתרחבת, האם זה נקרא כמנהגי הגויים או שזה נראה יותר כלבוש "שלוכי" אשר לא מתאים לבנות ישראל?

תשובה

בס"ד

אינני יודע מהן "קלוש" ו"שלוכי" -

אבל את אמורה לדעת!!
האם הלבוש הזה מקובל בין הבנות הטובות או שזה הסמל של החלשות או שח"ו זה הלבוש של הבנות המאבדות את זהותן לטובת זהות של כל משהו מיובא.

לכי עם משהו צנוע. שכוחך יהיה בך לא במשהו חיצוני. כי יש בנות שכל ראשן מונח בשאלת הלבוש והתסרוקת כאילו שאלה השאלות ההרות גרול לעם ישראל וכאילו שאלות אלו יביאו את המשיח.

אם מישהי תתמקד בעצמה - בנפש שלה - באישיות שלה, ימצא אותה בחור שמחפש נפש ואישיות.
אם היא תתמקד בלבוש ובגוף - ימצא אותו בחור שמחפש גוף ולבוש.
כנ"ל כסף וכנ"ל כל השאר.

רק מי שמתמקדת בגוף צריכה לזכור שלא לעולם חוסן והגוף זה דבר בלה.
ומי שמתקמדת בלבוש צריכה לדעת כי לבוש זה דבר מתחלף.

העיקר הוא העיקר.