חצאית ארוכה או גרבים ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 14/09/02 23:54 ח בתשרי התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב,

קראתי כבר מספר שו"תים באתר זה בעניין גריבת גרביים. הבנתי שאם לובשים חצאית ארוכה אין צורך בגריבת גרביים ע"מ לכסות את האצבעות והקרסול. לקחתי על עצמי לפני למעלה מחצי שנה ללכת עם גרביים, בידיעה שזו הלכה פסוקה. עכשיו, משהבנתי שלא, אני לא יודעת מה לעשות. האם זה ראוי להוריד את הגרביים? יש לציין שבימי הקיץ,הגרביים מפריעות מאוד. ומה בעניין חצאית שהיא מתחת לברך (גם בישיבה) וסנדלים, האם במצב כזה יש צורך בגרביים?

תודה רבה וגמר חתימה טובה.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אנא עייני בתשובתי ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=9464

בברכה,

עוזיאל