חלמתי שכלבים גדולים מנסים לנשוך אותי מה הפירוש

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 04/10/21 07:29 כח בתשרי התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

בשעה 5:00 לפנות בוקר חלמתי שכלבים גדולים מנסים לקפוץ עליי ולנשוך אותי , מגיע מאלף כלבים ומצליח לאלף את הכלבים , ראיתי בחלום גם כלבים גדולים וגם יותר קטנים .

אשמח לדעת מה הפירוש לחלום

תודה

תשובה

שלום

באופן כללי מקובל היום לומר שהחלומות שלנו הם לא סימנים מלמעלה, אלא תוצאה של מחשבות ותת הכרה שיוצאים החוצה בחלום.

נפש האדם היא דבר כל כך מורכב ועמוק, שקשה מאוד לדעת מאיזה חוויות ומחשבות מהעבר הקרוב או הרחוק החלומות וכל פרטיהם נובעים.

חלומות שווא ידברו.

אם אדם קם מוטרד מחלום, יש בהחלט מקום לעשות הטבת חלום כפי שמופיע בחלק מהסידורים ותמיד טוב ורצוי לתת צדקה.

אין לך בכלל ממה לדאוג.

כל טוב