חלמתי חלום שאני מתחילה לשים כיסויי ראש

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/04/20 16:45 יח בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

חלמתי חלום שאני מתחילה לשים כיסויי ראש, בין אם זה חצי כיסוי או כיסוי מלא, אני ממש מתלהבת מזה.

חייבת לציין, שאני לא נשואה, אבל חוזרת בתשובה ומתחזקת בצניעות.

ורציתי לדעת מה פשר החלום?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא 'פותר' חלומות. יכול רק להציע פשר: את חוזרת בתשובה ומתחזקת בצניעות - נראה שהחלום משקף את הנכונות שלך לכסות את הראש לאחר שתתחתני בעז"ה.

אולי יש כאן רמז שאת בשלה להתחתן. מתעורר בך רצון להקים בית כשר וטהור בישראל.

מברך אותך שכל משאלותייך יהיו לרצון לפני ריבונו של עולם בעז"ה.