חלמתי חלום

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 15/05/13 22:03 ו בסיון התשעג

שאלה

חלמתי חללום שמישהו לידי מתלבט ובספק לגבי הלכה מסוימת ואני חולם שאני מתחיל לפתוח ספרים ולעזור לו לפתור את הספקה שלו

?

האם זה סימן מהשמיים?

לקחתי על עצמי לפני מספר זמן להניח תפילין ושבוע לאחר מכן מישהו צדיק גדול נפטר

לאחר מכן שלקחתי על עצמי מצוות ציצית הבן של הרב עובדיה יוסף נפטר ?

האם זה סימן שאני צריך להתחזק יותר? החלום?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

לא צריך ליחס ערך לחלומות, היום אנשים צוברים כמות עצומה של חויות מאורעות ומחשבות כך שהחלומות לא מעידים על משהו מסוים.

כמובן חשוב להתחזק תמיד בפרט אם רוצה להשלים חסרונו של צדיק מן העולם.

בברכה,

דני ארגמן