חלומות חוזרים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/01/20 10:43 ח בטבת התשפ

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה .

פניתי כאן לשאלת רב לפני כמה זמן והאמת היא שלא הכי הייתי מרוצה מהתשובה שקיבלתי או שלא כל כך הבנתי אותה , והרב ביקש ממני ליצור עמו קשר .

אני פונה דרך האתר כדי שלא אצטרך לחשוף את עצמי או לדבר על זה בטלפון כי אני עדיין לא מוכנה לזה ממש.

לכן אני פונה דרך האינטרנט.

כבוד הרב אני בחורה בת 25 אחות ל6 אחים בלי עין הרע והבת השניה בשרשרת המזון .

אספר לך בקצרה גדלתי בבית ״דתי חרדי״ בתוך בית 3 חדרים אני וכל האחים שלי היינו צריכים לישון בחדר אחד

בזמן שאבי קיבל חדר משלו ואפילו אמא הייתה ישנה איתנו

אבא שלי בגד באמא שלי עם אחותה

דוד שלי שהוא אח של אמי אנס אותי ואת אחים שלי

ועכשיו התגלה מאחותי הקטנה שהיא בת 15

שאחי בן 23 שהוא אחריי בשרשרת המזון אנס אותה !

הלכנו עם זה לרשויות ואנחנו בתהליכים

אין קשר עם ההורים בכלל .

אחי נמצא אצלהם. ואנחנו שוכרים דירה לבד מנסים להשתקם .

מיותר לציין שעברנו התעללות גם פיזית ומילולית בתוך הבית זה .

אני עזבתי את הבית בגיל 16 ככה שלא יצא לי בכלל להיות ולראות את כל מה שקורה .

מאז שנפתח הסיפור הזה על אחי אני לא מפסיקה לחלום עליו!

כבר 3 פעמים .. כל חלום שונה ברקע שלו .

אבל מבחינת העלילה זה אותו עלילה כל הזמן ..

חלום ראשון חלמתי עוד לפני שידעתי שהוא אנס אותה

בחלום אני נמצאת במקלחת של ההורים שלי בבית הישן 3 חדרים

ואחי פותח לי את הדלת ואני מכוסה חצי במגבת

ואני אומרת לו רגע שניה תן לי להתלבש ואז תיכנס

והוא לא אכפת לו הוא רוצה להיכנס!

החלום השני זה אחרי שהיא פתחה את הסיפור

חלמתי שאנחנו מדברים ואני שואלת אותן שאלות והוא לא עונה .

אחותי הגדולה חלמה איתי ביחד באותו לילה . וסיפרה לי אחרי שסיפרתי לה .

החלום השלישי היה היום ביום שבת .

אותו דבר אני שואלת אותו שאלות והוא לא עונה .

כבוד הרב

אם רק היית יודע כמה חילול ה

נעשה בבית שלנו . היית מבין למה אלוהים חירב הכל !

עוד מעט נגמר לו המעצר בית וצריכים להגיע להחלטה בתיק שלו אם להמשיך לדון בזה או לסיים את זה ולשחרר אותו .

חשוב לי לאמר אני אוהבת את אחי בכל ליבי ומאודי ואני תמיד אומרת אנחנו הילדים מקבלים הוראות יצרן מאבא ואמא שלנו אין לנו משהו אחר ללמוד ממנו .

אני ראיתי איך אני גדלתי אני ראיתי איך הוא גדל

הוא היה בישיבה תלמיד מאוד חכם בתורה !

אבל במהלך השנים זה התדרדר עזב את הישיבה הלך לצבא.

כואב לי בלב ואני מרגישה כאילו הלב שלי ריק !

תשובה

בסד

שלום וברכה

השאלה שלך מורכבת מאד ומזעזעת אבל נראה שבגלל המורכבות של השאלות יש לפנות לאנשי מקצוע שמתעסקים במושאים אלו ובייחוד בציבור החרדי ודתי. אפשר למצוא בכל עיר. עו"ס ורווחה. צריך לשאלות אלו קשר ישיר וכל המידע המתועד.

החלומות הן תוצאה נלוות ולא סיבה מרכזית על כן יש לפתור את השאלות הבסיסיות ואח"כ את החלומות.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ