חלום

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/11/18 11:22 יג בכסלו התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב, ושתודה שאתה עונה לי על השאלה .

חלמתי חלום ששתי השניים החדות הקדמיות נופלות. השן הראשונה נפלה ואז השן השנייה אני נגעתי בה קצת היא עמדה לצאת ניסיתי שלא תיפול לאחר כמה זמן גם היא נפלה, אחר כך ניסיתי לקבל את המצב שאני בלי שיניים חדות קדמיות.

אני יודעת שלשניים נופלות יש פרוש

בדקתי ואני צריכה לעשות "הטבת חלום" לפני אוהבי וכרגע הם לא נמצאים לידי אני גם לא יכולה להגיע אליהם .

אני לא יודעת אם אני מוטרדת מהחלום בגלל שאני יודעת שיש לשניים נופלות פרוש.

מה לעשות הטבת חלום?הבעיה שאוהביי לא לידי?

זה משנה אם אני עושה הטבת חלום גם לאחר שעבר זמן מהחלום של השניים הנופלות?

תודה רבה לכם

תשובה

ב"ה

שלום.

את תפילת הטבת החלום תאמרי בזמן שהכהנים נושאים את כפיהם בבית הכנסת ביום חול או בשבת.ודי בזה.

בהצליה,

עוזיאל אליהו,

.