חלום

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 21/04/13 12:31 יא באייר התשעג

שאלה

שלום לכבוד הרב.אני נשואה כבר שנה וחודשיים בערך עם ילד קטן בן 5 חודשים .אני ובעלי לא דתיים אך שומרים מסורת ושבת וכמובן טהרת המשפחה בהשתדלות מאוד גדולה. אני ובעלי כרגע גרים אצל חמתי עקב מצב כלכלי קשה אך עקב הקושי והמריבות המרובות איתה החלטנו שאנחנו מאוד רוצים לשמר את הזוגיות ולא להמשיך לגור שם אך המצב לא מאפשר.אני אתמול בלילה חלמתי כי אני בהריון ועוברת ניתוח קיסרי והרופאה מראה לי שזה בן ואני כמובן רוצה בת חח.מה אומר החלום?

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

החלום לא אומר כלום,

ההחלטה שלכם מאוד נכונה לא לגור עם ההורים במקרה שהמצב מביא למריבות,

תעשו כל מאמץ לגור בנפרד,

בברכה,

דני ארגמן