חלום שנחלם בערב שבת

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 26/07/18 11:03 יד באב התשעח

שאלה

כבוד הרב שלום

חלום שחלמתי בערב שבת לפני קצת יותר מחצי שנה

בחלום אמו של שכן שלי בן גילי(שכני במציאות) באה אלי הביתה בפנים מוארות שמחה ונעימה ויש אוירה טובה בחלום ומתחילה להכין אצלי בבית חלות אני רק רואה איך היא שמה אותן בתנור ולאחר מכן יוצאות מלא חלות טפוחות זהובות שמנותת ממש גדולות יפות מאוד ובזמן שאנחנו יושבות ומדברות במרפסת השכן מציץ עלינו ממרפסתו ומרב שיש חלות אני מתחילה לחלק למשפחה שלי

אציין כי אני והשכן בני אותו גיל ואין בניינו אלא יחסי שכנות ושלום שלום בלבד ושניינו רווקים

מאז הוא מופיע לי באופן חוזר בחלומות

בבקשה אשמח לפירושך לחלום

תשובה

בה

שלום.

לא יודע מה הפירוש.

ובדרך כלל "חלומות שווא ידברו" ואדם חולם על מה שמהרהר בליבו בתת מודע ביום.

אבל כדאי לך לומר את תפילת הטבת חלום שמודפסת בסידורי התפילה בזמן שהכהנים נושאים את כפיהם בבית הכנסת.

בהצלחה.

עוזיאל אליהו